Radka Čechová

majitelka CA FUGU TRAVEL

 
Cestovní agenturu FUGU TRAVEL jsem založila na základě svých osobních cestovatelských zkušeností. Přátelé mě často žádali o radu, kam vyrazit na dovolenou a co v té dané zemi navštívit.

Chci vám tedy touto formou předat informace z jednotlivých zemí, které jsem osobně procestovala. 8 let jsem pracovala jako delegátka pro české i zahraniční cestovní kanceláře v Itálii, Řecku, Spojených arabských emirátech, Turecku a Španělsku. Rok jsem také žila v USA, kam se velmi ráda každoročně  vracím. Oblíbila jsem si především Kalifornii a Floridu. Z Floridy se dají podnikat úžasné plavby po Karibských ostrovech, které vám mohu osobně doporučit. 

 Tato agentura je k dispozici nejen těm, kteří mají rádi organizované cestování s CK, ale také těm, kteří rádi jezdí na "vlastní pěst". V nabídce najdete zájezdy z 250 českých, ale i německých a rakouských cestovních kanceláří. Pokud si nebudete vědět rady, pomohu vám najít nejlepší dovolenou, nejvýhodnější letenky, ubytování, plavbu na zaoceánské lodi, cestovní pojištění ....atd.

Pro vaši inspiraci jsem připravila tento cestovatelský blog, kde vám každý měsíc doporučím jednu destinaci, kam můžete vyrazit na dovolenou.

Přeji vám spoustu cestovatelských zážitků.

Vaše CA FUGU TRAVEL

© 2018 FUGU TRAVEL blog. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky